WAT IS HET?

WAT IS HET?

 

De Journey is een vorm van therapie die uitgaat van het eigen helende vermogen en is

ontwikkeld door Brandon Bays.

 

We zitten tegenover elkaar. Je sluit je ogen en een geleide visualisatie begint. Door de vragen die je gesteld worden, kun je bij emoties komen waar je normaal misschien niet zo makkelijk toegang toe hebt of die je zelfs ontkent of wegdrukt.

 

Dit niet willen voelen van lastige emoties is iets wat heel veel energie vraagt. Door de emotie niet toe te laten, houden we hem feitelijk in stand. Wanneer je een emotie helemaal puur ervaart, zal die nooit lang duren. Het is net als bij baby’s. Ze hebben verdriet, huilen heel hard, maar vervolgens kan het ook zo weer verdwenen zijn. Wij als volwassenen voeden de emotie vaak met het verhaal. Door ons denken geven we de emotie als het ware brandstof.

Tijdens de Journey is het de bedoeling de emotie zelf werkelijk te ervaren. Het zal dan z’n werk doen, niet erg lang duren en ruimte maken voor een nieuwe emotie. Hierbij komen vaak herinneringen naar boven, waar later een proces mee wordt gedaan.

Je gaat door verschillende emotionele lagen. Uiteindelijk kom je bij de kern van wie jij bent. Je maakt contact met je eigen kracht, met dat wat jij werkelijk bent, je bron.

 

Met de herinnering die opkomt en de mensen die hierin een rol spelen, ga je vervolgens een gesprek aan.Tijdens dit gesprek kan alles worden uitgesproken wat toen misschien niet gezegd kon worden.

Hierbij ontdek je hulpbronnen, innerlijke kwaliteiten, die je kunnen helpen beter met vergelijkbare situaties om te gaan.

Ook ontdek je de overtuiging die je ooit gevormd hebt, maar die je nu niet meer dient.

Hiervoor in de plaats kan nu een nieuwe overtuiging ontstaan.

Uiteindelijk gaat het in dit proces om vergeving. Alleen dan zal je werkelijk los kunnen laten om vanuit innerlijke vrijheid te kunnen leven.

Aan het einde van de reis integreer je alles wat je hebt beleefd en ervaar je hoe het is om vanuit deze nieuwe waarheid te leven.

 

Elk proces is anders en zal uitgaan van en vormgegeven worden door jouw vraag.

 

 

INSPIRATIE

 

Gratis download boek Brandon Bays

 

Introductie door Brandon Bays

 

Eckhart Tolle - Getting rid of fear

 

Bentinho Massaro - Relax for 2-to-5 seconds

 

Seminars met Brandon Bays

 

 

 

 

 

HOME TARIEVEN CONTACT