WANDELINGEN

BEGELEIDE WANDELTOCHTEN

 

In 2012 liep ik voor het eerst zes weken naar Santiago de Compostella. Het was een geweldige, verslavende ervaring. Tijdens deze eerste reis heb ik een aantal Journeys gedaan met medewandelaars. Het bleek dat tijdens zo'n lange wandeltocht allerlei dingen opkomen en een Journey is dan een prachtige methode om hier iets mee te doen.

 

Sindsdien heb ik veel verschillende routes in Spanje gelopen en langzaam aan groeide de wens dit met anderen te delen. Speciaal in combinatie met de Journey.

Zo zijn de BEGELEIDE WANDELTOCHTEN ontstaan.

 

Een wandeltocht biedt je de kans om uit je dagelijks leven te stappen. Doordat je helemaal uit je comfort zone bent, moet je je uiteen zetten met allerlei zaken; het onbekende, onzekerheid, fysiek afzien, andere mensen etc. Je hebt veel tijd om alleen met jezelf, je gedachten en gevoelens te zijn. Dit alles fungeert als een soort snelkookpan.

Veel van wat je in je dagelijks leven normaal gesproken weg drukt en vermijdt, komt naar boven, wordt duidelijk.

Tijdens de BEGELEIDE WANDELTOCHTEN bestaat de mogelijkheid hier een proces mee te doen.

Elk jaar kun je tijdens twee of drie periodes een stuk mee te lopen, met een minimum van vier loopdagen.

 

Voor mensen die persoonlijke ontwikkeling willen combineren met een fantastische ervaring van natuur, ontmoetingen, cultuur en fysieke uitdaging zijn deze tochten een absolute aanrader.

 

 

 

 

STAPOPREIS: BEGELEIDE WANDELTOCHTEN