OVER MIJ

In 2005 kwam ik in aanraking met de Journey. Het eerste proces dat ik zelf onderging, maakte diepe indruk en heeft mij geholpen bij mijn ontwikkeling.

 

Ik denk dat wij allemaal in wezen onaangetast zijn, dat onze ware natuur meer of minder verduisterd is, maar dat iedereen hier weer mee in contact kan komen.

Het is als de hemel die nooit aangetast zal worden door de wolken. Al zien wij alleen maar deze wolken, wanneer we erachter zouden kunnen kijken is daar de hemel, stralend blauw, onaangetast.

Maar het oplossen van deze wolken; onze blokkades, ego patronen, gewoontes, littekens, daar moeten we een weg in vinden.

Hierbij kan de Journey helpen. Het is een diepgaande manier om met behulp van onze eigen wijsheid oplossingen te vinden. Om uiteindelijk werkelijk vanuit vrijheid te kunnen leven.

Natuurlijk is dit een levenslange weg maar ook een avontuur.

 

Vanuit mijn grote wens om anderen hiermee te ondersteunen heb ik in 2010 mijn Journey opleiding in Engeland en Duitsland afgerond. Sindsdien heb ik een praktijk aan huis.

In 2011 kreeg ik de diagnose MS. Iets wat mijn bestaan op zijn grondvesten deed schudden. Bij het verwerken en omgaan met mijn ziekte helpt de Journey mij enorm. Door voeding, beweging (wandelen!) en innerlijk 'opruiming' houden, probeer ik zonder medicijnen zo gezond mogelijk te leven.

Sinds 2012 werk ik als vrijwilliger bij Hospice de Schelp. Het is een voorrecht om mensen te mogen ondersteunen tijdens een zo wezenlijke periode in hun leven.

 

Na mijn schooltijd op de Vrije School in Den Haag ben ik zang gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium. Sindsdien zing ik bij de Nationale Opera.

Mijn man en ik hebben drie volwassen kinderen.

 

 

 

HOME TARIEVEN CONTACT